info@globe-travel.eu

Egipat – Hurghada – Hotel Grand Marina 5* – adults only

Ljeto u Egiptu, all inclusive usluga! 

 • Polasci svake nedjelje kroz cijelu godinu
 • Polasci svakog četvrtka od 23.4.2020 do 05.11.2020.
 • Boravak 7 ili 14 noćenja

Hotel Grand Marina 5* – adults only

POSEBNOSTI:

 • novi hotel lanca Red Sea Hotels
 • odlična lokacija
 • neposredno na plaži

EKSKLUZIVNO ZA GOSTE HOTELA:

 • Rana prijava, kasna odjava
 • direktan transfer od zračne luke do hotela i nazad
 • besplatan pristup bežićnom internetu

Novootvoreni i atmosferski hotel samo za odrasle uređen je u svijetlim zemljanim tonovima i pruža opuštenu atmosferu. Sadržaji novog odmarališta ne uključuju samo predsoblje s 24 sata recepcije i predvorje za sjedenje, već i razne trgovine i male trgovine. Hotel također ima glavni buffet restoran, a la carte restoran i snack bar na bazenu. Bazeni sa slatkom vodom na različitim razinama raspoređeni su u uređenim i zelenim vrtnim terenima, ovdje su na sunčanim terasama i na plažama, jastucima i suncobranima bez nadoplate, ovisno o raspoloživosti. Ručnici za kupaonicu nalaze se u praktičnoj torbi za plažu u vašoj sobi. Sadržaji susjednog sestrinskog hotela The Grand Hotel “mogu se dijeliti s gostima. U Grand Mall-u se nalaze razne trgovine, Internet caffe, restorani i barovi. 

SOBE

Ukupno 119 junior apartmana vrlo su udobno i ukusno namješteni i imaju tuš, wc, klima uređaj/grijanje (sezonski), opremu za pravljenje čaja i kave, telefon, SAT TV, hladnjak, sušilo za kosu, balkon/terasu ili francuski prozor (DZJ/EZJ) , Big Juniorsuite (DBJ/EBJ) ima istu osnovnu opremu i također ima pogled na more. Grand Suite (DSD/ESD) također ima iste sadržaje, ali također ima i prostor za sjedenje. Prilikom rezerviranja apartmana s 3 odrasle osobe, sobe imaju bračni krevet i pomoćni ležaj.

Sport i zabava

Grand Hotel nudi razne aktivnosti, od kojih su neke dostupne uz naknadu: sauna, 2 osvijetljena teniska terena, bilijar i Aqua centar na plaži s raznim ronilačkim i vodenim sportovima (vanjski pružatelj usluge).

All-inclusive

Doručak, ručak i večera buffet u glavnom restoranu, grickalice tijekom dana, kava/čaj i peciva u popodnevnim satima, nacionalna alkoholna pića od 10 sati ujutro do ponoći i bezalkoholna pića 24 sata. Grand Mall ima nekoliko različitih restorana koji su vam na raspolaganju i nakon rezervacije (uz nadoplatu mogu se primjenjivati ​​posebna jela ili pića, ako je primjenjivo).

Zahtijeva se  pristojna odjeća (duge hlače, bermude, košulju/bluzu, zatvorene cipele) navečer u restoranima i barovima.

Ovaj hotel je dopušten samo gostima starijim od 18 godina.

 


Cijena po osobi od: 3.030,00 kn*

*cijena ovisi o izabranom datumu i popunjenosti hotela

** mogući su polasci svake nedjelje!

Cijena uključuje:

 • povratni zrakoplovni let iz Ljubljane
 • zrakoplovne pristojbe
 • transfer zračna luka-hotel
 • smještaj u odabranom objektu prema programu
 • asistenciju predstavnika lokalne agencije na destinaciji

Cijena ne uključuje:

 • transfer do polazne zračne luke (Ljubljana)
 • fakultativni izleti
 • troškovi vize -Državljanima Republike Hrvatske potrebna je viza za ulazak u Egipat. Viza se plaća u zračnoj luci Marsa Alam. Cijena vize je 28€ u gotovini.
  Viza se u svrhu turizma može ishoditi i putem sustava E-viza na visa2egypt.gov.eg. Pristojba turističke vize za jedan ulazak je 25 USD, a za višekratne ulaske 60 USD.
  Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice.(Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.)
 • putno osiguranje

Izleti  (plaćanje na licu mjesta)

KAIRO – JEDNODNEVNI IZLET ZRAKOPLOVOM: Piramide u Gizi, sfinga, znameniti bazar Khan Khalili, Egipatski muzej. Uključene ulaznice i ručak. Cijena: pribl. 199 €.

KAIRO DELUXE – JEDNODNEVNI IZLET AUTOBUSOM: Piramide u Gizi, sfinga, Egipatski muzej. Uključene ulaznice i ručak. Cijena: pribl. 89 €.

LUXOR DELUXE – JEDNODNEVNI IZLET AUTOBUSOM: Hram Karnak, hram kraljice Hatšepsut, Memnonovi kolosi, Dolina kraljeva, vožnja Nilom. Uključene ulaznice i ručak. Cijena: pril. 99 €.

OTOČKI SNOVI: Dva ronjenja s dihalicom, posjet otoku Orange island. Zalazak sunca na brodu prilikom povratka. Cijena uključuje: iznajmljivanje opreme, ručak, voće, hladna i topla bezalkoholna pića. Cijena: pribl. 32 €.

NOVI GIFTUN: Ronjenje s dihalicom u Crvenom moru i posjet otokU. Cijena: pribl. 30 €.

QUAD SAFARI: Vožnja do beduinskog sjela, jahanje deva, uključeno iznajmljivanje marame za glavu i naočala, bezalkoholna pića. Cijena: pribl. 35 €.

SUPER SAFARI: Vožnja do beduinskog sjela, jahanje deva, uključeno iznajmljivanje marame za glavu i naočala,  roštilj večera, bezalkoholna pića. Cijena: pribl. 44 €.

Rezervacija izleta moguća je isključivo u mjestu ljetovanja, kod zaposlenika lokalne agencije CET – Cairo Express Travel, koja organizira i prodaje ponuđene izlete. Predstavljeni izleti rezerviraju se neposredno kod CET-a, zato Organizator putovanja za njih ne odgovara. Izleti se vode na njemačkom ili engleskom jeziku.
Predstavnici su obučeni za svoje zadaće i govore njemački i engleski. Kao poznavatelji Egipta, uvijek su vam na raspolaganju s puno informacija o lijepoj i raznolikoj zemlji. Više informacija i kontaktne podatke predstavnika možete naći neposredno u hotelima, u informacijskim mapama ETI ili na ETI informacijskoj tabli. 

Predstavljeni izleti su samo dio iz široke ponude mogućih izleta u Egiptu. Navedene cijene su okvirne i važeće za jednu osobu. Zadržavamo pravo promjne istih. 

 


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti

Za ovo putovanje važno je imati putovnicu koja je važeća još najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u Egipat.

Državljanima Republike Hrvatske potrebna je viza za ulazak u Egipat. Viza se plaća u zračnoj luci Marsa Alam. Cijena vize je 28€ u gotovini.
Viza se u svrhu turizma može ishoditi i putem sustava E-viza na visa2egypt.gov.eg. Pristojba turističke vize za jedan ulazak je 25 USD, a za višekratne ulaske 60 USD. 

Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice.(Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.)


Više informacija o samom putovanju i pogodnostima, obratite nam se na info@globe-travel.eu